A ja z kolei biorę jako drugi komplet na zimę 18 turini czarny mat za 2300 z salonu. Cena nie jest zła, podobają mi się i wolę mieć drugi komplet całych kół, niż przekładać za każdym razem opony.
RS 17tki na zimę
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez Basik_Ja właśnie kierowałem się tym żeby było łatwo utrzymać w czystości te turni mają tyle szprych że czyszczenie tego będzie czasochłonne i będą sięzzabijały śniegiem.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez dj1978Zamieszczone przez Basik_Ja właśnie kierowałem się tym żeby było łatwo utrzymać w czystości te turni mają tyle szprych że czyszczenie tego będzie czasochłonne i będą sięzzabijały śniegiem.
http://www.alcar.pl/96399_PL.htm?webdid=431
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez dj1978Zamieszczone przez S-3Ja do swojego dokupiłem obręcze kół ze stopów lekkich 17" TWISTER czarne z superba.
Dostałem voucher i kosztowały mnie coś ok 1100 pln.
Aktualnie w promocji za 599 zł.
Komentarz
-
-
Ja w oczekiwaniu na moją rs zakupiłem w salonie komplet denom za 600 pln + vouchery, grzech było nie brać za pare stówek tych felg.
Auto ma być czarne z pakietem black wiec felgi pojechały odrazu na malowanie
Jak to będzie wyglądać na aucie to sam jestem ciekaw :shock:
Zrobie fotkę w przyszłym tygodniu bo auto powninem odebrać we wtorek.
Komentarz
-
-
Bankowo na 18 i w gore Octavia wyglada kozacko, ale nikt mi nie powie ze to auto jest na tym rozmiarze wygodne w naszym kraju. No chyba, ze jezdzi w kolo komina i tyle. Ja robie po GOP do 200km dziennie i na 18kach w pewnym momencie po prostu juz sie nie da. Żwlaszcza po Sosnowcu, Myslowicach... To jest dramat:/ co innego na trasach 8)"Seks: Śniadanie mistrzów" - James Hunt
Komentarz
-
-
Ja wróciłem do fabrycznych 17-ek DORADO na zimowe Continentale.Załączone plikiO3 RS 2,0 TDI DSG + Columbus+DAB+, Canton, ACC z FA, LA itd, itp.
-----------------------------------------------------
Moja eReSka
Aktualne Personal POI: teraz taniej na POIfantastic.eu
Komentarz
-
Komentarz